مدیریت بازاریابی و فروش کسب و کار خرد و خانگی

مرجع آموزش، مدیریت و کارشناسی بازاریابی و فروش

مدیریت بازاریابی و فروش

مدیریت بازاریابی و فروش کسب و کار خرد و خانگی

مرجع آموزش، مدیریت و کارشناسی بازاریابی و فروش

مدیریت بازاریابی و فروش کسب و کار خرد و خانگی

از آنجایی که یکی از مشکلات اصلی کسب و کار خرد و خانگی توجه به کمی نیروی انسانی و نبود سرمایه بازاریابی و فروش محصولات می باشد لذا این کسب و کارها عموما نمی توانند کالای خود را به درستی معرفی و سکویی جهت فروش نیز ندارند .از زمانی که استراتژی های بازاریابی از رسانه های قدیمی مانند روزنامه ، بیلبورد ، تلویزیون به سمت دیجیتال مارکتینگ و فضای مجازی آمد ، شاید بتوان گفت که این انقلاب بیش از آنکه به کمک کسب و کار های کارخانه ای و صنایع بزرگ بیاد به کمک کسب کارهای خرد وخانگی آمد . چرا که در این فضا سرمایه نیست که کا ر می کند بلکه سرمایه جای خود را به پشت کار و خلاقیت داد.

با ما در شبکه های اجتماعی همراه باشید.

سید علیرضا عبدالهی مدیریت بازاریابی و فروش

چه قوانینی در راه اندازی کسب و کار خرد و خانگی دخیل می باشند؟

سید علیرضا عبدالهی | سه شنبه, ۲ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۷:۱۶ ق.ظ

قوانین راه اندازی کسب و کار خرد و خانگی

راه اندازی کسب و کار خرد و خانگی نیازمند طی کردن مراحلی می باشد که در آینده ضامن بقای آن کسب و کار است.

 

در این میان برای راه اندازی کسب و کارهای خرد و خانگی شرایط آسانتری در نظرگرفته شده است. به همین دلیل اغلب افراد می‌توانند وارد این حیطه از مشاغل شده و به تولید و کسب درآمد بپردازند.


پس از انتخاب نوع کسب و کار و بررسی شرایط بازار و چشم اندازی که برای شغل خود پیش بینی نموده‌اید لازم است که برای راه اندازی کسب و کارهای خرد و خانگی با قوانین و شرایط آن نیز آشنا باشید. به این ترتیب برای شروع یک کسب و کار بصورت اصولی و قانونی می‌توانید از مزایا و حمایت نهادهای مربوطه نیز برخوردار شوید. 


در وهله اول باید بدانیم که برای راه اندازی مشاغل خانگی و کسب و کار خرد به دلیل عدم نیاز به اجاره کارگاه و استخدام نیرو نیازی به اخذ مجوز وجود ندارد. ابتدا از طریق سامانه ثبت نام مشاغل خانگی اقدام نمایند.

همچنین راه اندازی مشاغل که به تولید مواد خوراکی و بهداشتی مرتبط است نیازمند رعایت اصول و قواعدی هستند و لازم است زیر نظر نهادهای مرتبط همچون وزارت بهداشت عمل نمایند تا علاوه بر عرضه محصولات با کیفیت و بهداشتی، از حمایت این نهادها برخوردار شده و اطمینان خریدار را نیز جلب نمایند.

 

قوانین راه اندازی کسب و کار خرد و خانگی


در قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی مصوب 1389 در 12 ماده و شش تبصره تصویب شد. قوانین مربوط به صدور مجور و حمایت از مشاغل خانگی در چند ماده زیر بطور خلاصه ذکر می‌شود. 


ماده 2- مبادرت به کسب و کار خانگی توسط کارکنان خانگی، با شرایط زیر امکان پذیر است:

 

انجام کار صرفاً توسط عضو یا اعضاء خانواده در واحد مسکونی
تناسب حجم تولید با شرایط و فضای واحد مسکونی
عدم ایجاد آلودگی‌های زیست محیطی، صوتی و بصری و رعایت کامل حقوق همسایگان
عرضه و فروش محصول (کالا و خدمات) در خارج از واحد مسکونی
عدم تردد غیرمتناسب با فضای محل سکونت به ویژه در مجتمع‌های مسکونی
مجاز بودن و تناسب شغل با محیط مسکونی


همچنین ماده‌های مرتبط در ادامه به اینصورت آمده است که:
ماده 6- ضوابط مجوز مشاغل و کسب و کارهای خانگی مصوب ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، توسط وزارت کار و امور اجتماعی به دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط ابلاغ خواهد شد. مجوز مشاغل کسب و کار خانگی، پس از تأیید مراتب از سوی دستگاه اجرایی ذی‌ربط، توسط وزارت کار و امور اجتماعی یا واحدهای تابعه صادر خواهد شد.


ماده 7 - در رابطه با صدور مجوز مشاغل و کسب و کارهای خانگی در چهارچوب ضوابط ابلاغی ستاد توسط وزارت کار و امور اجتماعی یا واحدهای تابعه صورت می‎پذیرد و صاحبان مشاغل مزبور از مزایای ذیل برخوردار می‌شوند.

استفاده از بازار محلی شهرداری جهت عرضه محصولات خانگی؛
عضویت در شرکت سهامی عام خوشه‌ای تخصصی کسب و کار خانگی؛
معافیت از عوارض اداری و تجاری تعیینی و مصوب شوراهای اسلامی شهرها و روستاها؛
عدم نیاز به تغییر کاربری مسکونی؛

 

روابط عمومی در کسب و کار


دولت می‌تواند بنا به پیشنهاد ستاد نسبت به تعیین ضوابط حمایتی در زمینه‌های مالیات، تأمین وام قرض الحسنه اشتغال، حق بیمه خویش فرما، تعرفه مصرف آب، برق و سوخت مصرفی، ظرف سه ماه از تصویب این قانون، اقدام و اعتبار موردنیاز را در بودجه سنواتی محاسبه و لحاظ نماید؛


استفاده از تسهیلات بانکی به ویژه قرض الحسنه بانکها و صندوق مهر امام رضا (ع).
تبصره- بانک مرکزی موظف است با هماهنگی وزارت کار و امور اجتماعی، نحوه توزیع منابع قرض الحسنه برای
مشاغل و کسب و کارهای خانگی را باتوجه به اولویت و اهمیت انواع مشاغل خانگی و سهم هر استان تعیین و در ابتدای هرسال به بانک‌ها و مؤسسات اعتباری ابلاغ نماید.

 

قوانین راه اندازی کسب و کار خرد و خانگی


ماده 8- وزارت کار و امور اجتماعی موظف است ضمن شناسایی مشاغل و کسب و کارهای خانگی با کمک دستگاه‌های ذی‌ربط، فهرست مشاغل مجاز خانگی را همه ساله به تصویب ستاد برساند.


ماده 9- صاحبان امتیاز مشاغل و کسب و کار خانگی موظف به رعایت ضوابط و دستورالعملهای موضوع مبحث دوم فصل چهارم قانون کار می‌باشند. مالکان، صاحبان کسب و کارهای خانگی و کارفرمایان موظف به همکاری با بازرسان موضوع قانون کار خواهند بود.
تبصره- صاحب مجوز به منزله کارفرما تلقی می‌گردد و کارگاه‌های خانوادگی مذکور در ماده (188) قانون، مشمول مبحث دوم فصل چهارم قانون کار می‌شوند.


ماده 10- وزارت کار و امور اجتماعی موظف است با هماهنگی سایر دستگاه‌های مسئول، آموزشهای مهارتی و فنی موردنیاز صاحبان کسب و کار خانگی را به تناسب بازار کار، معین و به تصویر ستاد برساند.

ترفند های دیجیتال مارکتینگ در کسب و کار
ماده 11- کلیه شهرداری‌ها موظفند به تناسب تعداد و تنوع کسب و کار خانگی، مکان‌های مناسبی را (بازار محلی موقت) برای عرضه محصولات صاحبان مشاغل مذکور، به صورت دوره‌ای در روزهای مشخص هفته، تأمین نماید. 


در این مطلب قوانین مصوب شده توسط دولت دررابطه با راه اندازی مشاغل و کسب و کار خانگی ذکر شده است. شما به عنوان فردی که تمایل دارید فعالیتی را جهت کسب درآمد راه اندازی کنید بهتر است تمامی ابعاد و زوایای مربوط به کار و آینده آن بررسی کرده و به این ترتیب در آغاز و حین کار به آنها توجه داشته باشید. 

شما می توانید برای راه اندازی کسب و کار خرد و خانگیو همچنین مراحل بعد از راه اندازی در صورت نیاز با مشاوران تخصصی ما در تماس باشید. 

 

#منبع: راسته بازار

با عضویت در شبکه های مجازی از مطالب و مقالات رایگان بیشتری بهرمند شوید.

سید علبرضا عبدالهی - مشاور کسب و کار 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
با ما در شبکه های اجتماعی همراه باشید.